Aktuell artikel

GamePlayFörsta sidan


Nyheter

Gästbok

Om karaktärerna

Frågor & Svar

Bildgalleriet

Skrivbordsunderlägg

Ljud- och videofiler

Tyck om PROVIDENCE

Avsnittsguiden

Sitemap


Andrea Bocelli - Con te partiro


Beth Nielsen Chapman - Say GoodnightKim Richey - Let The Sun Fall DownMichelle Tumes - Life Is Beautiful


Hayden - You make me home


Jessica Andrews - I Will Be There For You

TIPS!
LADDA HEM DEM VIA NAPSTER

De 50 vackraste kvinnorna i världen 1999

Melina Kanakaredes gick för flera år sen förbi en byggarbetsplats i New York och hon låtsades som om hon inte märkte att en av arbetarna hade fått syn på henna gå förbi. Hans bara stod och gapade, säger Melina. Men hon kunde knappast undvika vad som hände sen. "Jag vet inte om det verkligen var på grund av mig", säger den 32 åriga Providencestjärnan, "men han tittade på mig och föll bakåt i ett hål i marken. Jag kände mig jätte dum". Fast det var inte den enda mannen som hade blivit knockad av Kanakaredes bruna lockar.

Tom Verica, som spelar Kyle Moran säger "När hon ger en det där leendet och dom där valpögonen, så smälter man bara. Alla killar jag känner är väldigt avundsjuka på mig. Ingen tror att jag verkligen får betalt för att kyssa henne.

Mike Farrell säger "Det som är bra med Melina är att hon är extremt genuin. Jag är van att möta vackra kvinnor i den här branschen, vad jag inte är van
vid är att möta en sådan kvinna med en så vacker själ.

Kanakaredes är dock inte perfekt. Hon har inga begränsningar när det gäller choklad, och detta tack vara hennes familjs godisindustri i Akron, där hon växte upp.
Om en chokladask är öppen så måste jag göra slut på den. Och hon jobbar lätt av sig de kalorier hon lägger på sig i poolen på en privat klubb nära där hon bor. Hon gillar dock inte alla hål hon får av allt ätande.."Mina föräldrar sa alltid när jag var yngre, Hål! Hål! Och nu har jag hela munnen full".

När hon åker hemifrån tar hon alltid med sig sin eltandborste och detta skapade en gång en liten rubrik. "Jag var på semester med min man för sex år sen och piccolon lämnade allt bagage på rummet och plötsligt kommet vibrerande ljud från väskorna. Det var var tandborsten som hade gjort ett hål i väskan", säger Melina. "Jag lärde mig det, att om jag reser med en eltandborste skall jag ta ur batterierna."

Älskar bubbelbad!

Paula Cale var från början mycket tveksam när hon blev erbjuden rollen som Joanie i Providence, eftersom hon inte trodde att hon skulle klara av den. - Jag hade mest spelat komedi tidigare, berättar hon. Men efter att jag läst manus insåg jag att min roll var en blandning av komedi och drama. Paula har för övrigt en lite speciell vana. Hon tar inte mindre än tre (!) bubbelbad varje dag.

Listig rackare - även privat

Precis som sin rollfigur Robbie Hansen i Providence var Seth Peterson ganska vild för några år sedan. Hade han inte kanaliserat sin "bad boy"-energi på skådespeleriet, vet man inte vad som hade hänt? - Både Robbie och jag är ena sluga rackare, erkänner han i en intervju, samtidigt är vi godhjärtade och vill alla väl.

Melina Kanakaredes sålde godis


Melina Kanakaredes, skådespelerskan bakom Sydney i "Providence" startade sin yrkeskarriär redan som barn - i föräldrarnas godisaffär. Melina sålde inte bara chokladkakor och karameller när hon gick i skolan, hon sjöng tillsammans med sin syster på lokala tillställningar och gjorde sin scendebut när hon var åtta år i pjäsen "Tom Sawyer" på en liten teater i hemstaden Akron, Ohio. Och visste du att Melina kom tvåa i skönhetstävlingen Miss Ohio?

Skrämd av Robert De Niro

Melina Kanakaredes, i Providence, erkänner att hon var ganska skrämd av tanken att spela mot Robert De Niro i actionthrillern "Fifteen Minutes", som har premiär i USA den 9 mars. - Jag var jättenervös innan vi träffades, avslöjar hon i en amerikansk damtidning. Men när jag väl lärde känna honom var han charmig, rolig och generös. Det var fantastiskt att arbeta med honom. Melina Kanakaredes spelar TV-reporter i filmen och Robert De Niro gör rollen som en mordutredare. Filmen har svensk premiär den 23 mars.

 


Melina Kanakaredes
delar sina minnen om
sitt husdjur, Waddles.Windows Media 56 300 Real 56 300

Melina Kanakaredes
om sitt nya liv som
mamma
Real 56Seth Peterson berättar
om sin rollkaraktär Robbie. Real 56