Aktuell artikel

GamePlayFörsta sidan


Nyheter

Gästbok

Om karaktärerna

Frågor & Svar

Bildgalleriet

Skrivbordsunderlägg

Ljud- och videofiler

Tyck om PROVIDENCE

Avsnittsguiden

Sitemap


Andrea Bocelli - Con te partiro

Beth Nielsen Chapman - Say Goodnight

Kim Richey - Let The Sun Fall Down

Michelle Tumes - Life Is Beautiful

Hayden - You make me home

Jessica Andrews - I Will Be There For You

TIPS!
LADDA HEM DEM VIA NAPSTER


#204 Man kan inte skynda kärlek 15 mars 2001

Syd är osäker på Kyles förslag om att ta deras förhållande till nästa nivå genom att åka och kampa i Grand Canyon i två veckor. Joanie hjälper Doug, då polisen tagit fast honom för att ha stulit hundar. Undertiden tror Robbie att Doug har stulit pengar ur hans plånbok och försöker hitta någon kille till Heather. Syd försöker samtidigt reparera sitt förflutna förhållande med sin mor genom att hjälpa en alkolist få kontakt med sin dotter som snart skall gifta sig.

#203 Födelsedagsfesten 1 mars 2001

Sydney frågar Kyle om han vill flytta in i familjens gäststuga. Hon säger att det vore bra eftersom Kyle får närmare till sin behandling - men egentligen är hon förälskad. Kyle vill inte att sjukdomen ska styra hans liv, men funderar på erbjudandet. Joanie firar sin dotter Hannahs ettårsdag med familjen. Hannahs pappa Richie, som Joanie sett fram mot att träffa, dyker upp med sin nya fru. Det nygifta paret vill ha delad vårdnad av dottern - något som upprör Joanie. Robbie, som lurat Heather att han är homosexuell, tvingas bjuda en arbetskamrat på ettårskalaset för att inte avslöjas. Heather försöker berätta för Jim om Robbies läggning, men Jim förstår ingenting.

#202 Brevet 22 februari 2001

På årsdagen av Lyndas död bestämmer sig familjen att hylla minnet av henne med en middag. Jim berättar för Sydney att han och Lynda hade problem i äktenskapet strax före hennes död. Han ångrar det brev han skrev, som Lynda olyckligt nog läste samma dag som hon dog. Joanie har problem med Doug. Han har visserligen god hand med djur men han beter sig underligt. Dessutom försvinner det hundkex hela tiden. Sydney stöttar Kyle när han på ett bryskt sätt får veta att han måste opereras.

#201 Den tredje saken 8 februari 2001

I det första avsnittet för säsongen kommer Syds trubbel i tre….En Mercedes, ur kontroll, kommer rakt emot kliniken och smäller rakt igenom väggen. En förbryllad kvinna tror Syd har kidnappat hennes bebis och drar en pistol mot Syd. Undertiden vägrar Kyle att genomgå cellgiftsbehandling.
Robbie försöker ge råd till Kyle angående cellgiftsbehandlingen men får istället servera honom drinkar på O'Neills. Jim får hjälpa en hund som har fått i sig muffins + papper pga att hans husse och matte inte kan komma överens. Heather och han föreslår att de skall bli sams bara för jyckens skull...
Joanie behöver en assistent till hundshoppen och har anställnings-intervjuer. Den ena efter den andra är urkassa, tills det dyker upp en "proffisionell student", huvudämne: livet. Han får jobbet och verkar tycka om godiset..i dess rätta bemärkelse. Joanie är också orolig för att Hanna inte har börjat gå. Hon frågar Syd, men hon säger att det är olika för olika barn. De gör ändå en kontroll men inget visar sig vara fel. Till slut går Hanna, efter en "Sydney dröm"Melina Kanakaredes
delar sina minnen om
sitt husdjur, Waddles.Windows Media 56 300 Real 56 300

Melina Kanakaredes
om sitt nya liv som
mamma
Real 56Seth Peterson berättar
om sin rollkaraktär Robbie. Real 56