Aktuell artikel

GamePlayFörsta sidan

Nyheter
Gästbok
Om karaktärerna
Frågor & Svar
Bildgalleriet
Skrivbordsunderlägg
Ljud- och videofiler
Tyck om PROVIDENCE
AvsnittsguidenNytt avsnitt 22-02-01
En 4:e säsong?
"Syd" mom for real!
S.Peterson gifter sig
Rob Estes -ny stjärna
Skriv till PROVIDENCE
Farrell=MashmänniskaHär har du några av de bästa låtarna som har spelats i Providence:

Andrea Bocelli - Con te partiro

Beth Nielsen Chapman - Say Goodnight

Kim Richey - Let The Sun Fall Down

Michelle Tumes - Life Is Beautiful

Hayden - You make me home Ladda hem!

Jessica Andrews - I Will Be There For You

TIPS!
LADDA HEM DEM VIA NAPSTERCounter

Melina Kanakaredes är född den 23 April 1967 och hon är Grek-Amerikan av andra generationen och hon föddes och växte upp i Akron, Ohio. Hon var yngst bland tre systrar, hennes nuvaranade pensionerade far har varit försäkringssäljare och hennes mor var hemmafru. Under hennes uppväxt tillbringade hon många timmar i familjens godisbutik.

Hon började ta sånglektioner med sina systrar och teaterlektioner när hon var 8 år gammal. Hon debuterade på scen i en high schoolpjäs, "Tom Sawyer". Hon kom på andra plats i Miss Ohio tävlingen.

Kanakaredes gick på Ohio State University för att studera musik, dans och teater men bristen på bindningen mellan teater och musik tvingade henne att byta till en mer konservativ utbildning. Hon bytte till Point Park College i Pittsburgh, som hade kontakter med Pittsburgh Playhouse och det dröjde inte länge förrän hon fanns med i tvreklam och på scen vid Pittsburgh Playhouse och Pittsburghs allmänna teater. Hon tog sin examen med en fil.kand i teaterkonst och flyttade till New York, där hon uppfyllde sina teaterdrömmar genom att jobba på en middagsbåt och på Broadwayuppsättningar.

Till slut, upptäcktes Kanakaredes av William Morris agent, och från 1991-95, spelade hon en grekisk emigrant, Eleni Andros Cooper, och fick två Emmy nomineringar för sina insatser i den dagliga såpan "the guiding Light". Detta ledde till en återkommande roll som Jimmy Smiths flickvän på "på Spaning i New York". 1995 var hon med i "New York News" och dramat "Leaving L.A". Hon hade några gästroller i "Advokaterna" och "Oz" plus tvfilmen "Saint Maybe". Hennes biofilmer inkluderar "Rounders", "Dangerous Beauty" och "Long Kiss Goodnight".

Hon är känd för att ta reda på alla hennes projekt innan hon går in i dem och hon besökte bårhuset inför filmen "Leaving L.A" och en plastisk kirurg för rollen i "Providence". Hon blev rollsatt i "Providence" utan ha fått provspela och de andra skådespelarna i serien blev utvalda genom deras personkemi med henne (!).

Förra sommaren hade Melina en stor roll i Robert DeNiros "Fifteen Minutes". Den kom ut på biograferna i USA 2000.

När hon är ledig från inspelningarna, tycker hon om att åka och besöka sin familj i Ohio, läsa, simma, träna, resa (speciellt till Grekland), lyssna till James Taylor och är ett stort sportfan till Cleveland Indians och Chicago Bulls.

Hon träffade sin make, Peter Constantinides som är en proffestionell kock, på ett möte för Sigma Epsilon Phi, en grupp för grekamerikanska studenter. Hennes familj är så stor att hon och hennes man böjd 550 gäster till deras bröllop 1992. Paret har tillsammans en ettårig dotter tillsammans, Zoe och de bor i San Fernando Valley i Los Angeles.

Filmografi

Fifteen Minutes (2000/I) .... Nicolette
"Providence" (1999) TV Serie .... Dr. Sydney Hansen
Saint Maybe (1998) (TV) .... Rita
Rounders (1998) .... Barbara
Dangerous Beauty (1998) .... Courtesan
"Oz" (1997) TV Serie .... Marilyn Crenshaw (1998)
"Leaving L.A." (1997) TV Serie .... Libby Galante
Long Kiss Goodnight (1996) .... Trin
"New York News" (1995) TV Serie .... Angela Villanova
"NYPD Blue" (1993) TV Serie .... Benita Alden (1995)
White Man's Burden (1994) .... Daphne
"Guiding Light, The" (1952) TV Serie .... Eleni Andros Cooper (#1) (1991-94)Melina Kanakaredes
delar sina minnen om
sitt husdjur, Waddles.Windows Media 56 300 Real 56 300

Melina Kanakaredes
om sitt nya liv som
mamma

Real 56

Seth Peterson berättar
om sin rollkaraktär Robbie.

Real 56Rösta på din favorit!
Sydney
Jim
Robbie
Joanie
Lynda
Annan